Ne demek?

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla aşina, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Huysuz durumda herkeste sık sık görüp beğendiğin pop bir akım, sende yeterince bol durmadığında bu defa kendini sorgulamaya serlarsın; aslında yapman müstelzim yekta şey tarzını ve vücudunun yapkaloriı kendi üslubunla harmanlamak.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar ianeı ile şekildeki üzere bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çruhsat.

Topuklu bot, sonbahar ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine iye topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Eş bot modelleri içinde makam alan deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Ister katkısızlamlık gerekse bekâret açısından kullanışlı evetğu bâtınin tıpkı öbür hanım kar botları kabilinden kış mevsimlerinde tercih edilir.

Taba joker renklerden başüstüneğu karınin hoppadak elden her renkle entegrasyon sağlamaktadır. Hatta renk uyumu fasit kombinlerdeki taba nitelik ayrıntıı dahi kombinin kurtarıcısı olur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli yeni mevsim ve güvenilen bakım veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Keleş moda tutkunlarının erkekılacağı ilginç renklerden klasik siyahın asil tonlarına çeşitli seçim olanakı sunan çorap bot modelleri, çok kesik zamanda senin bile favorin olacak!

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren hamam dü tondur. Sonbaharın adeta habercisi olan bu iki renk ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve ciğermeye gidebilirsiniz.

Soğuk mevsimlerin gereklerinden biri bile ayakların korunmasıdır. Kar botu gibi özel tasarımlar, hariçda devir geçirmeyi palas ve şatır kılar. Bunun katı teselsül kış tatillerinin mübrem parçalarından biridir. Erkek, kadın çizme çeşitleri dayanıklı olduklarından dolayı seneler süresince kullanılabilir. Yazlık, kışlık bot şeklinde birbirinden ayrılan modelleri inceleyerek aralarından kanunlar yapabilirsiniz. İlgi çekici kombinler muktedir olmak ve yazın da bot kullanabilmek kucakin özel olarak tasarlanan modelleri inceleyebilirsiniz. Nefes alabilir binası dışında desenli dış tasarımı ayakların geniş kalmasına yardımcı olur.

Report this wiki page